Case Stories inden for markedsføring

Her på siden kan du læse et udpluk af nogle af vores Case Stories. Flere kommer til, så hold dig opdateret 🙂

SEO-indsats for Sternberg VVS-& Gasteknik

Mål: Få flere organiske besøg på hjemmeside
Periode: juli 2018 og 6 mdr. frem
Indsats: SEO 

RESULTAT: Markant stigning i besøgende på hjemmeside og flere visninger og bedre ranking i Google

Sternberg VVS- & Gasteknik er et veletableret VVS-firma, der også udfører gasinstallationer, laver el-arbejde m.m. I denne branche er det essentielt at være der hvor kunderne er og være først når kunderne søger efter for eks. et VVS-firma, hvilket de ofte gør på nettet.

Derfor er det afgørende at blive vist og blive vist på side 1 i søgeresultaterne. Konkurrencen om pladsen er dog hård, og Google viser kun din hjemmeside, hvis de finder den relevant nok.

 

Sternberg havde et klart ønske om at få en bedre placering i søgeresultaterne i Google og øge trafikken til deres hjemmeside. Vi startede derpå en strategisk SEO-indsats i sommer ’18, for at optimere deres hjemmeside.

%

stigning i organisk trafik til hjemmeside fra d. 19/10/18 - 18/01/19

%

stigning i eksponeringer i Googles søgeresultater

Kontakt os på tlf.: 23 42 88 81 eller skriv en mail til kontakt@yourbusiness.dk
Du kan også udfylde kontaktformularen nederst på siden.

SEO er en indsats du ikke kan komme udenom

Sternberg VVS- & Gasteknik fik øget trafikken til deres hjemmeside gennem en strategisk SEO-plan og indsats.

SEO er ikke et værktøj, men en strategisk og on-going indsats som du ikke kan komme udenom, hvis du ønsker at din virksomhed skal blive vist i søgeresultaterne, og gerne som en af de første resultater.

SEO handler overordnet om at optimere din hjemmeside med relevant indhold og med de rigtige søgeord, men vil du bruge SEO på et mere strategisk plan, så kræver det en større og dybere indsats for din hjemmeside.

SEO er en strategisk indsats og kræver en længere proces før du rigtig kan begynde at se resultaterne af din indsats.

Jeg har benyttet mig af Your Business til online markedsføring i længere tid. Jeg oplever altid at blive prioriteret og der er altid plads til mine skæve indslag.

Jeg får en konstruktiv feedback på de ting jeg kommer med og når planen er lagt, så bliver der eksekveret med det samme.

Hos Your Business føler jeg mig altid som kunde nr. 1 i rækken. Og så er de dygtige til deres håndværk.

Kim Busch

Ejer, Sternberg VVS- & Gasteknik

SoMe video-kampagne for Lyngby Boldklub

Mål: Få tilmeldinger (leads) til LBKs Morgen Netværk
Periode: september 2018
Medier: Facebook og Linkedin 

RESULTAT: 4 nye leads

Lyngby Boldklub er som alle andre store sports-klubber en klub, hvor partnere og sponsorere betyder en stor del for klubben. Hos Lyngby Boldklub er det især vigtigt at få det lokale samfund med, både det lokale erhvervsliv, men også støtten fra lokalbefolkningen.

Lyngby Boldklub havde derfor et mål om at få nye lokale erhvervdrivende med i deres Morgen Netværk. Perioden var september 2018, hvor de kørte en intropris for tilmelding og medierne for at nå ud med budskabet var Facebook og Linkedin.

 

Kontakt os på tlf.: 23 42 88 81 eller skriv en mail til kontakt@yourbusiness.dk
Du kan også udfylde kontaktformularen nederst på siden.

Facebook kampagnen nåede ud til 11.904 brugere og fik 79 klik. Linkedin kampagnen nåede ud til 4.717 brugere og fik 65 klik. Resultatet af kampagnen blev 4 tilmeldinger på landing pagen, altså 4 nye leads til Lyndby Boldklub, hvilket er et flot resultat med det i mente at kampagnen kun kørte i 25 dage med et budget på 2.000 kr. Desuden er det en svær målgruppe at ramme og få til at konvertere.

Nå langt ud til den rette målgruppe

Facebook og Linkedin er begge 2 attraktive sociale medier, der er effektive hvis man ønsker at brande sin virksomhed, nå langt ud på mediet og opbygge kendskab til sin forretning.

Lyngby Boldklub havde selv opsat en landing page for kampagnen, så annonceringen på Facebook og Linkedin havde som mål at få de rigtige personer til at klikke hen på landing pagen og tilmelde sig Morgen Netværket. 

Hjemmesiden er vores vigtigste platform, og der hvor fans, partnere og alle vores andre interessenter henter seneste nyt om Lyngby Boldklub. Vi er super tilfredse med vores website, som Rene og Your Business-teamet har gennemarbejdet og opbygget for os.

Your Business har hjulpet os igennem hele projektet på en troværdig og meget professionel måde, og vi oplever altid en fantastisk service og opbakning – også når klubben har oplevet modgang. Det er vi meget taknemmelige for.

Your Business ApS får alle vores bedste anbefalinger, fordi de leverer hvad de lover – og lidt til.

Kristian Maimann

Kommunikationschef, Lyngby Boldklub

Kontakt os på tlf.: 23 42 88 81 eller skriv en mail til kontakt@yourbusiness.dk. Du kan også udfylde nedenstående kontaktformular. Vi svarer tilbage på din henvendelse ASAP

    Udfyld formularen og få et uforpligtende tilbud på markedsføring af din virksomhed