Få det optimale
ud af dine emails.

” Your Business kan sikre dig, at flere åbner dine nyhedsbreve – at dine automatiske  salgs-emails arbejder for dig (også når du sover) & at dine kunder oplever at du taler direkte til dem og skaber værdi for dem.”

Adfærdsbaseret e-mail automatisering skaber værdi for kunderne og for bundlinjen

Automatisering af e-mail marketing, Customer Experience Automation (CXA)

Automatisering af kommunikation og salg (#emailautomatisering) er blevet en væsentlig del af alles markedsførings-værktøjskasse, men fundamentet har ikke ændret sig væsentligt i det seneste årti.

Automatiseringer behandler oftest mennesker som grupper, snarere end enkeltpersoner – du opbygger en statisk strøm af logik og indhold op, kunderne indtaster det, og alle går ned ad samme vej.

(Virker det sandsynligt?) … Nej vel!

Vi benytter en ny definition af automatisering. En der udfordrer status quo med evnen til at give en helt unik oplevelse til hver kunde gennem hele livscyklusen.

Vil du vide mere?

Vi er ivrige for at få lov til at forklare det nærmere…

Så hvad er Customer Experience Automation?

Customer Experience Automation (CXA) er at automatisering tilpasses til hver enkelt kunde – så du kan få bedre resultater fra samme mængde arbejde.

Når du opretter CXA, opretter du et enkelt simpel flow. Kunstig intelligens og andre kraftfulde dynamiske funktioner gør at hundredvis af unikke oplevelser – skabt af hver person fylder systemet med data.

 

 

Vi sidder klar til at hjælpe dig igang

Nyhedsbreve i den traditionelle form er fortid. Automatiseret e-mail marketing er den direkte kanal til dine kunder. Med automatisering og adfærdsbaseret features, kan du sende unikke og specifikke mails til dine kunder. Så de får oplevelsen af at være det de er – noget ganske særligt i din forretning. 

4 steps til effektiv email-automatisering – Det handler om værdi

 

Timing:

Opret unikke pauser og udsendelsestider. Dette sikrer den korrekte ventetid og mindske følelsen af spam hos kunderne. De skal opleve værdi.

 

Predictive Sending:

Vi sender automatiserings-emails på det mest effektive tidspunkt for hver enkelt person.

Dette er vores første store skridt i at levere automatisering, der hjælper dig med at give hver enkelt kunde en helt unik oplevelse. 

Routing:

Send folk gennem den unikke sekvens, der giver mening for dem. Det skaber værdi for modtageren

 

Indhold:

Tilpas hver besked for hver person, der ser det. Det skaber værdi for læseren.

 

i

Vi hjælper dig igang

Designet skal passe til dig. Vi giver dig ro i maven ved at håndtere processen for dig, så du kan forsætte med din virksomheds kerneforretning.

Budgetvenlig markedsføring

Da du ikke skal betale svimlende beløb til medierne som Facebook, Google eller Linkedin, er denne form for markedsføring langt den mest omkostningseffektive.

Designet skal matche

Når vi varetager din e-mail markedsføring sørger vi for at designet passer til din virksomheds grafiske udtryk, samtidig med at indholdet er målrettet de forskellige kundesegmenter.

v

Personliggør din kommunikation

Med e-mailmarkedsføring kan du skræddersy og personliggøre hver eneste mail til den enkelte modtager – også selvom du har mere en 2000 emails i dit flow. Dette hjælper vi dig med at sætte op.

Få professionel hjælp til at komme igang

At mestre e-mailmarkedsføring er ikke noget du lærer ved blot at læse en guide eller se på YouTube. Få hjælp af os, et professionelt bureau, som har mange års erfaring og hele tiden følger med i trenden og udviklingen indenfor denne helt særlige disciplin.

Z

E-mails er kun begyndelsen

E-mail marketing. Marketing automation. Messsenger. Gamification. SMS marketing. Mulighederne er uanede og det er blot op til fantastien, og en yderst struktureret data-disciplin at få de rette e-mails ud til dine følgere.

 Your Business er partner med flere forskellige E-mailmarketing systemer