E-mail marketing

Nyhedsbreve er en direkte kanal til dine kunder, men for dig at skulle vide hvordan du segmenterer dine kunder så de kun får  de relevante nyhedsbreve kan være en jungle.

Vi vil gerne give dig ro i maven ved at varetage dette for dig, så du bare skal forsætte med din virksomheds kerneforretning.

Det er forskelligt fra virksomhed til virksomhed hvor mange nyhedsbreve det er relevant at udsende om måneden. For nogle skal der udsendes et nyhedsbrev hver uge mens det for andre bedst kan svare sig at sende ud en gang om måneden.

Dette finder vi sammen med dig en klar plan for.

Kontakt os for et tilbud

Når vi varetager din e-mail markedsføring sørger vi for at designet passer til din virksomheds grafiske udtryk, samtidig med at indholdet er målrettet de forskellige kundesegmenter.

Vi segmenterer dine tilmeldingslister og opsætter tilmeldingsblanketter så vi kun udsender nyhedsbreve med indhold, der er relevant. Du kan være ganske rolig, vi har styr på det.

Da det er meget forskelligt hvad virksomheder har brug for, kan vi ikke lave en generel pris, så ønsker du denne service skal du kontakte os.

Du kan kontakte os ved enten at ringe til os på 2342 8881 eller ved at skrive en mail til kontakt@yourbusiness.dk

Du kan også skrive til os via kontaktformularen i bunden af siden.

Kontakt os på tlf.: 23 42 88 81 eller skriv en mail til kontakt@yourbusiness.dk. Du kan også udfylde nedenstående kontaktformular. Vi svarer tilbage på din henvendelse ASAP

Udfyld formularen og få et uforpligtende tilbud på markedsføring af din virksomhed