E-Mail

Nyhedsbreve er en direkte kanal til dine kunder, men for dig at skulle vide hvordan du segmenterer dine kunder så de kun får  de relevante nyhedsbreve kan være en jungle. Vi vil gerne give dig ro i maven ved at varetage dette for dig, så du bare skal forsætte med din virksomheds kerneforretning.

Det er forskelligt fra virksomhed til virksomhed hvor mange nyhedsbreve det er relevant at udsende om måneden. For nogle skal der udsendes et nyhedsbrev hver uge mens det for andre bedst kan svare sig at sende ud en gang om måneden.

Når vi varetager din e-mail markedsføring sørger vi for at designet passer til din virksomheds grafiske udtryk, samtidig med at indholdet er målrettet de forskellige kundesegmenter. Vi segmenterer dine lister og opsætter tilmeldingsblanketter så vi kun udsender materiale der er relevant. Du kan være ganske rolig, vi har styr på det.

Kontakt os for et tilbud

Da det er meget forskelligt hvad virksomheder har brug for kan vi ikke lave en generel pris, så ønsker du denne service skal du kontakte os. Det kan du gøre enten ved at ringe til os på 2342 8881 eller ved at skrive til os via kontaktformularen i bunden.

Skab glæde, opmærksomhed

... og (mange) leads

Få din egen online Julekalender for kun 7495 kr. 

Vi kan hjælpe med at designe den i samråd med dig og dine ønsker.

Tak for din henvendelse - vi kontakter dig.