Grafisk design (trykt og digitalt)

Skal din virksomhed have lavet en brochure, flyer, plakat, visitkort eller anden trykt eller digital opgave, så kan Your Business ApS hjælpe dig.

Vi har tilknyttet dygtige grafiske designere som kan hjælpe dig med alt det du har brug for. Vi har styr på opsætning, skæringsmærker, virkemidler og meget mere. Du kan roligt overlade dit projekt til os.

Vi har en løbende dialog med dig om, hvordan du ønsker din virksomhed skal fremstilles grafisk, og vi rådgiver inden for, hvad vi synes der vil blive det bedste resultat.

Vi sender det til tryk for dig og sørger for at alt er klaret, så du med ro i maven kan sætte flueben ved den opgave.

Kontakt os for et tilbud

Da opgaverne varierer i størrelse og arbejdsbyrde inden for grafisk design, kan vi ikke lave en generel pris før vi kender opgaven nærmere.

Derfor vil vi gerne høre fra dig med, hvilken type af opgave drejer det sig om og hvad dine forventninger til opgaven er.

Vi vil gerne tage snakken med dig over telefon eller ved et møde. Så ring på 23 42 88 81 eller skriv til os via kontaktformularen i bunden.

Vi vil derefter give dig et uforpligtende tilbud.

Kontakt os på tlf.: 23 42 88 81 eller skriv en mail til kontakt@yourbusiness.dk. Du kan også udfylde nedenstående kontaktformular. Vi svarer tilbage på din henvendelse ASAP

    Udfyld formularen og få et uforpligtende tilbud på markedsføring af din virksomhed