Lær at lave din egen landingsside på få timer

✔ Bliv guidet fra start til slut med 1-1 sessions

✔ Kom i mål på få timer

✔ Få adgang til sparring og rådgivning i en lukket gruppe med dine medkursister

✔ Få en skabelon som beviseligt giver kunder i butikken.

Mød din underviser her

“Jeg havde den store fornøjelse at deltage på workshop hos Your Business Academy, hvor jeg lærte rigtig meget om hjemmesider.

Belinda Ahrenkilde

Indehaver, Din inkassochef

Jeg kan varmt anbefale Rene og Your Business. Han er en god sparringspartner. Det giver en tryghed. En spade er en spade og det kan jeg godt lide at arbejde med.

Mona Andersen

Butikschef , Acredo Lounge

Tusinde tak for i går, det var supert – høj faglighed, god undervisning og alligevel helt i øjenhøjde med deltagerene. Så det er bare som det skal være. 

Allan Lyhne

Erhvervsrådgiver , Roskilde Erhvervsforum

Hvem er kurset for?

✔ Du står som nystartet iværksætter eller med din egen mindre virksomhed.

✔ Du skal have lavet en flot hjemmeside, men har ikke råd til et professionelt bureau. 

✔ Det kan være du er håndværker, konsulent, coach, terapeut, behandler, mentor, solo-selvstændig eller noget helt tredje

✔ Eller … Du er ansat i en virksomhed (som assistent eller marketingansvarlig), som trænger til en ny hjemmeside og har fået opgaven. 

✔ Du er nysgerrig på hvordan man egentlig laver en hjemmeside og er træt af at betale MANGE tusinde kroner til webbureauer, for at lave dine sider.

Her er løsningen. 

Det vil du lære

N

Du vil lære hvordan WordPress virker, så du er helt fortrolig med programmet

N

Du vil lære hvor simpelt det er at bygge en hjemmeside

N

Du vil lære at bygge hjemmesiden fra bunden – præcis som du vil have det 

N

Du vil lære at bruge foruddesignet skabeloner – som gør dit liv meget nemmere 

N

Spar over 20.000 kr. i hjemmesideomkostninger bare det første år

N

Din hverdag bliver nemmere, dynamisk og mere effektiv.

… Udfyld nogle enkelte spørgsmål og lad os finde ud af om dette forløb er noget for dig

Eller …

Hvem er Rene Hansen?

Rene Hansen har arbejdet med markedsføring i mere end 20 år og elsker at formidle mulighederne og se andres succes. Rene er en sand håndværker inden for markedsføring og har altid en praktisk tilgang til udfordringerne, dog med en solid teoretisk baggrund. 

Rene har arbejdet for virksomheder som  Novo Nordisk, Novozymes, Vetrotech Saint-Gabain, Mercedes-Benz, Bayer, Resursbank, XL-byg, Lyngby Boldklub, NCC, Intermail, Varmepumpemesteren, Acredo og mange flere. 

Han er en eftertragtet foredragsholder, underviser og inspirator omkring Online markedsføring og elsker at formidle sin viden og hjælpe andre til succes.  

Rene har gennem sit virke beskæftiget sig med en utrolig bred vifte af brancher både B2C og B2B (ligefra betonarmering til frisør og beauty-branchen). 

Med en stor viden og et stærkt iværksætter-gen har Rene formået at skabe over 6 virksomheder siden 2010 og er investor/partner i flere af dem i dag.

 

Onlinekurset indeholder

Du får skærmvideoer, så tager dig sikkert det at lave din egen hjemmeside. Step by step – den rene opskrift på din hjemmeside.

Hvad er WordPress, Plugins og temaer egentligt

Vi starter med det helt basale, hvad er WordPress og hvordan arbejder du med systemet. Heriblandt også hvordan du arbejder med de såkaldte plugins og hvad de egentlig er. Valg af tema kommer vi også ind på. 

Hvordan designer du din hjemmeside i WordPress

Det at designe en hjemmeside kan være super simpelt og også gøres vanittigt avanceret. Men for det meste kan en simpel løsning sagtens få dig i mål. Du lærer helt fra bunden hvordan du designer di hjemmeside.

Lær at bruge i DIVI (WordPress Tema)

I Your Business arbejder vi med mange forskellige temaer, men anbefaler altid DIVI, som et af de mest brugervenlige ogintuitive på markedet,både til de visuelle og til de lidt mere kassetænkende. Her lærer du hvor nemt det er. 

Brug skabeloner og gør din hverdag nemmere

Brugen af skabeloner har fået et dårligt ry, men du kan bruge skabelonjer til mange ting. Du lærer hvordan du bruger foruddesignet skabeloner, som får dig hurtigt igang. Du lærer også hvordan du skaber dine egne skabeloner, så du simplet kan lave en ny underside på din hjemmeside.

Hvordan arbejder du med billeder og video

En flot hjemmeside består oftest af billeder og video. Vi plejer at sige at flotte bilelder er 80 % af hjemmesidens færdige udtryk. Du lærer hvordan du arbejder med billeder og video. Og også hvordan du finder flotte billeder, hvis ikke du har fået taget nogen selv. 

Hvordan bruger du knapper og “call to Action” simpelt

Du lærer hvordan du effektivt kan skabe salg og kontakt via din hjemmeside. Knapper og “Call to action” er en vigtig del af din hjemmeside. Vi skal drive dine besøgende til at blive kunder i butikken. 

Hvordan bliver du set på Google, lav SEO på din hjemmeside

Du har helt sikkert hørt ordet SEO, men ved måske ikke helt hvad det er eller hvad du kan gøre selv. Du får en grundlæggende uddannelse i hvordan du simpelt kan forbedre din placering på Google. 

Mobile first (citat: Google) Lær hvordan din hjemmeside ser godt ud på mobil og tablet.

En af de absolut vigtigste ting, når vi taler hjemmesider er mobilen. Udover at Google placerer mobilvenlige hjemmesider øverst, så vil en stor del af dine besøgende komme ind på din side via mobilen. Du lærer hvordan du tilpasser din hjemmeside til både pc, mac, tablet og mobil. Det er super simpelt. 

Lær om sikkerhed på din side

Din sikkerhed på hjemmesiden kræver at du aktivt passer på den. Det er ikke nok at tro at din hostingudbyder tager sig af det. Der er dog måder, hvor dette kan gøres automatisk eller hvor du simpelt kan købe det ude i byen. Du lærer hvordan du gør og også hvordan du undgår sælger Helge og hans salgstrick. 

Hvad er hosting og webhoteller egentlig. Og hvad må det koste

Du har brug for hosting og et webhotel. Men du har ikke brug for at blive snydt med dyre løsninger og lange bindinger. Vi gennemgår hvad dit behov vil være og hvad du bør betale for det hele samlet. 

… Og en masse ekstramateriale til inspiration

Du vil få adgang til en lukke Facebook gruppe, hvor du og andre kursister kan sparre med hinanden og hvor der vil være QA sessioner. Kommer der tekniske spørgsmål, laver jeg en video, hvor jeg viser hvordan man løser problemet. Det vil også være her, jeg sender seneste nyheder ud omkring udvikling på WordPress og DIVI temaet.