Your Business ApS er et full service marketing bureau

Kreativt
online marketing bureau

“René og hans team har på rekord tid formået at promovere min salon så godt, at jeg ikke en gang har tid min frokost pause, da jeg er fuldt booket med kunder hver dag i min skønheds salon. Jeg kan kun anbefale Your Business – 5 stjerner herfra.”

Martine Lück, Owner of The Beauty Lounge

Hvad kan vi

Vi omsætter dine drømme og ønsker til effektiv markedsføring, der skaber resultater.

Vi har stor ekspertise inden for skønhed-, beauty- og frisør-branchen. 

k

UX Design

Kundernes oplevelse og førstehåndsindtryk er altafgørende for om de kontakter dig. Du har 3 sekunder eller mindre til at gøre din éntre.
(UX = User experience)

Brand Identitet

Sammen med dig, skaber vi det brand og den forretning, du ønsker og drømmer om. Det er dine mål, der er i fokus, og med vores ekspertise og rådgivning er du i trygge hænder.

Web Udvikling

Vi udvikler en inspirerende og brugervenlig hjemmeside, specielt designet til dig og din forretning. Vi laver din hjemmeside fra bunden, og du får et unikt look til dit brand, der skiller sig ud fra mængden.

Forretnings Strategi

Strategien for vores fælles arbejde er alfa omega. Vi lægger planen sammen med dig og vi sikrer at den bliver eksekveret. 

Sociale Medier

Vi er eksperter når vi taler sociale medier som Facebook, Instagram, snapchat m.m. Både når vi taler annoncering og content.

Google Ads

AdWords er et værktøj på Google som via betaling sørger for, at din virksomhed kommer i toppen af resultaterne.

Gamification

Gamification er ekstremt effektivt til at skabe awareness, branding og ikke mindst leadgenerering. At inddrage spil som en del af din markedsføring på de sociale medier skaber stor effekt.

v

Influencer marketing

I dag er influencer marketing en af de vigtigste og mest effektive redskaber inden for skønheds-branchen. Vi har erfaring med blogging og kontakt med både bloggere, YouTubere og Instagramere.

g

Tilpasset dit budget

Vi rådgiver dig ud fra det budget, du måtte have til markedsføring. Allerhelst vil du selvfølgelig gerne sætte alle skibe i søen på en gang. Nogle gange skal det blot lige koordineres, så din økonomi følger med.

Lad os starte noget nyt

 

Vi ved at “the next move” er dit.  
Og vi ved at vi kan hjælpe dig med mere forretning, flere kunder og et stærkere brand. Så lad os tage et uforpligtende møde, vi kommer gerne forbi! 

Lad os mødes - Vi har rigtig god kaffe 🙂

Your Business er dit Marketing Bureau

Vi genererer nye idéer, der løser DINE PROBLEMER

Koncept-og idéudvikling inden for skønhedsbranchen er en af vores absolut stærkeste kompetencer.

Vi ser mulighederne for hvordan vi kan markedsføre din virksomhed bedst muligt.

Projekter

%

tilfredse kunder

ongoing Projekter

kopper kaffe

Det er vores vision at skabe ro i maven hos dig som kunde og give dig mere tid og overskud til at bruge på din kerneforretning.

Vi skaber et gennemsigtigt og forståeligt overblik over din markedsføring, og hjælper dig gennem junglen inden for markedsførings- og kommunikationsmuligheder.

Med os som din markedsførings-rådgiver, er du i stand til at træffe den bedste beslutning for din virksomhed og få de bedst mulige resultater med din markedsføring inden for skønhedsbranchen.

Vi har mange faglige og personlige kompetencer i teamet, så vi kan hjælpe vores kunder inden for alle de områder af kommunikation og markedsføring, som de ønsker.

Vores kompetencer overlapper, så vi kan supplere og sparre med hinanden. Dette giver tryghed, og som kunde hos os kan du altid være sikker på at jeres opgaver ikke kun ligger hos én person.

Her er statistik på sidste kvartals opgavefordeling i Beauty- og Frisørbranchen.

  • Branding – 90%
  • Social Media – 77%
  • Web Design – 85%
  • Influencer – 71%

Mød vores team 

Rene Hansen

Rene Hansen

Indehaver, specialist i strategi, konceptudvikling, Facebook og LinkedIn

Sara Andersen

Sara Andersen

Projektleder, specialist i Google Ads, webudvikling og tekstudvikling

Simone Åkerstrøm

Simone Åkerstrøm

Specialist i strategi, kommunikation, Influencer, konceptudvikling og Instagram

Mikael Møller

Mikael Møller

Specialist i SEO (Søgemaskineoptimering) linkbuilding og Google

Unikt, kreativt webdesign 

Referencer 

Hvem bedre end vores kunder til at udtale sig om vores kompetencer.

“René og hans team har på rekord tid formået at promovere min salon så godt, at jeg ikke en gang har tid min frokost pause, da jeg er fuldt booket med kunder hver dag i min skønheds salon. Jeg kan kun anbefale Your Business – 5 stjerner herfra!”

Martine Lück

Owner and Hair stylist , The Beauty Lounge

“Efter jeg har indgået samarbejde med Your Business, er der virkelig sket noget positivt med min eksterne kommunikation.

Alt er professionelt ned til mindste detalje og Rene ved hvad jeg mener og ønsker med det samme og på et øjeblik er det fikset. Samtidig kommer han selv med bud på hvad han synes der mangler og skal rettes til.

At arbejde med Your Business giver mig ro i sjælen omkring min kommunikation og det frigiver min tid, så jeg kan fokusere på hvad jeg er bedst til … og jeg slipper for at have hjemmesider og andet kommunikation liggende i mit baghoved som en dårlig samvittighed.

Jeg er helt tryg ved at lægge mit image udadtil i Renes hænder. Rene har virkelig et talent man skal stole på!.”

Iris Engelund

Owner, Speaker , Irisengelund.com

“Rene hjalp mig med at finde det rette udtryk på min virksomhed da der skulle laves hjemmeside. Han ramte stop on da jeg fik første udkast! I opstartsfasen har han været meget behjælpelig med at få styr på detaljer, selv når jeg bliver lidt besværlig God service og dejlige fleksible arbejdstider der passer til mit eget liv som selvstændig.”

Maiken Trankjær

Owner, Hair & Make Up stylist, Trankjær frisør og make up stylist

“Your Business har lavet vores nye hjemmeside. Den er flot, levende og viser, hvem vi er og hvad vi står for. Det har været en god process, med hurtig respons og en meget lydhør konsulent (Rene). Alle vores input er blevet bearbejdet og er kommet med, som vi ønskede det. Rene har været meget hurtig, så det har kun taget ca. 14 dage. (Kunne godt have været hurtigere, hvis vi selv havde haft tid). Rene er en meget behagelig og imødekommende konsulent. Vi siger tak og glæder os til respons fra vores kunder..”

Marianne Wamberg

Co-owner, Naturterapeuterne

Kontakt os på tlf.: 23 42 88 81 eller skriv en mail til kontakt@yourbusiness.dk. Du kan også udfylde nedenstående kontaktformular. Vi svarer tilbage på din henvendelse ASAP

    Udfyld formularen og få et uforpligtende tilbud på markedsføring af din virksomhed