Markedsføring

Vi kan hjælpe med næsten alt inden for markedsføring, så hvad skal vi hjælpe dig med?

Du kan trygt stole på at vi tager hånd om din virksomhed og sørge for at din markedsføring spiller. Vi har specialister inden for stort set alle markedsføringsområder, og vi skræddersyer løsninger til din virksomhed og dit budget. Du kan ikke komme med en opgave, der er for lille til at vi kan hjælpe. Kvalitet og grundighed er grundstenen for vores arbejde.

At skabe overblik i junglen af markedsførings-aktiviteter er afgørende for din succes. Hos Your Business ApS tager vi udgangspunkt i din markedsførings-strategi eller salgs-strategi. Er den ikke allerede lavet, så hjælper vi dig med at udfærdige den. Din markedsførings-strategi vil tage højde for:

  • Hvilke kunder du ønsker
  • Hvilke konkurrenter du har
  • Hvad du ønsker at sælge
  • Hvordan ønsker du at sælge det
  • O.m.a.

Dette gør, at vi skaber et helt billede af dine mål og drømme. Vi hjælper dig herfra med at nå de mål, som du har sat dig. Enten som en sparringspartner på det strategiske plan eller ved at udfærdige og udføre dine kampagner og tiltag på de udvalgte medier.


Skal du have en hjemmeside eller måske lave din nuværende om og helt starte forfra? Er det en webshop som du ønsker? Uanset hvad du skal have lavet, så kan Your Business hjælpe dig.

Vi udvikler og designer hjemmesideløsninger til dig, som passer ind i din stil og med de funktioner, som du vil have på din hjemmeside.


Når du har fået en hjemmeside, er der stor forskel på hvor SEO optimeret den er. Er den tekst der er skrevet på hjemmesiden optimal i forhold til de søgeord som din virksomhed gerne vil findes på?

Det kan vi hjælpe dig med. Her går vi ind og laver en søgeords-analyse og giver dig værktøjer til at kunne rette i dine tekster så de lettere bliver opfanget af Google. Vi tilbyder også at lave teksterne for dig af en af vores dygtige tekstforfattere.

Synes du ikke, at der er trafik nok til din hjemmeside, eller vil du gerne have endnu mere trafik og handlinger på din hjemmeside, så kan du benytte dig af Google Ads kampagner.

Tænker du nu “oh-no”, så bare rolig, vi kan bare gøre det for dig. Vi sætter det op og sørger for at lave kampagner som leder de rette kunder ind på din side. Klik dig videre for at se præcis hvad det er du får i en Ads-pakke hos Your Business.

Er annoncering på Facebook, Linkedin, Instagram o.s.v. ikke lige din spids-kompetence, så læs videre her. Vi kan tilbyde dig, at tage os af  opdateringen af din Facebook side og sørge for at der kommer relevante annonceringer og opslag på de sociale medier.

Ønsker du at få lavet videoer, billeder o.l., så kan vi også klare det. Du kan altså trygt overlade din SoMe markedsføring til os og så vil vi lede kunderne til din virksomhed.

E-mail markedsføring er et effektivt værktøj, hvis du formår at bruge det rigtigt. Det handler om, at kunne segmentere i de lister man har, og formå at gøre det indhold, der kommer ud på mail, relevant for den pågældende målgruppe.

Synes du at det virker som en for stor opgave for dig, så kan du stole på at vi nok skal klare den opgave for dig, så du kan bruge din tid på din virksomheds kernekompetencer.

Your Business tilbyder dig professionelt grafisk design af forskellige trykte og digitale medier.

Det kan være alt fra plakater, flyers, brochurer, rapporter, visitkort, skilte, bannere og meget andet. Til webdesign, bannerannoncer på nettet, online kataloger m.m. Ingen opgave er for lille, og igennem løbende sparring med dig, sikrer vi at du får det produkt som du ønsker.

RTB er et middel til online annoncering. Det er en teknologi, der er udviklet til at indkøbe displayannoncer. Denne indkøbs-metode er baseret på en aktions-metode som foregår i realtiden.

Denne type af annonceringsmetode er smart fordi du kan købe bredt ind på alle danske og udenlandske medier på samme tid. Du sparer altså en masse tid ved at gøre det på denne måde.

Kontakt os på tlf.: 23 42 88 81 eller skriv en mail til kontakt@yourbusiness.dk. Du kan også udfylde nedenstående kontaktformular. Vi svarer tilbage på din henvendelse ASAP

    Udfyld formularen og få et uforpligtende tilbud på markedsføring af din virksomhed