Markedsføring

Vi kan alt indenfor markedsføring, hvad skal vi hjælpe dig med?

Du kan trygt stole på at vi vil tage hånd om din virksomhed og sørge for at din markedsføring spiller. Vi har specialister inden for alle markedsføringsområder. vi skræddersyer løsninger til din virksomhed og dit budget. Du kan ikke komme med en opgave, der er for lille. Kvalitet og grundighed er grundstenen for vores arbejde.

At skabe overblik i junglen er afgørende for din succes. Hos Your Business ApS tager vi udgangspunkt i din markedsføringsstrategi eller salgsstrategi. Er den ikke allerede lavet, så hjælper vi dig med at udfærdige en. Din markedsføringsstrategi vil tage højde for:

  • Hvilke kunder du ønsker
  • Hvilke konkurrenter du har
  • Hvad du ønsker at sælge
  • Hvordan ønsker du at sælge det
  • O.m.a.

Dette gør, at vi skaber et helt billede af dine mål og drømme. Vi hjælper dig i din hverdag med at nå de mål, du har sat dig. Enten som en sparringspartner på det strategiske plan eller ved at udfærdige og udføre dine kampagner og tiltag på de udvalgte medier.

Skal du have en hjemmeside eller måske en lave den nuværende om, eller helt starte forfra eller er det en webshop som du ønsker? Uanset hvad du vælger, så kan Your Business hjælpe dig. Vi bygger og designer hjemmesideløsninger til dig som passer ind i din stil og med de funktioner, som du vil have på din hjemmeside.

Når du har fået en hjemmeside er der stor forskel på hvor SEO optimeret de er. Er den tekst der er skrevet på hjemmesiden optimal i forhold til de søgeord som din virksomhed gerne vil findes på. Det kan vi hjælpe dig med. Her går vi ind og laver en søgeordsanalyse og giver dig værktøjer til at kunne rette i dine tekster så de lettere bliver opfanget af google. Vi tilbyder også at lave teksterne for dig. Alt dette kan du læse mere om her.

Synes du ikke, der er trafik nok til din hjemmeside, eller vil du bare gerne have noget mere trafik, så kan du benytte dig af Adwords kampagner. Tænker du nu “oh-shit” så bare rolig, vi kan bare gøre det for dig. Vi sætter det op og sørger for at lave nogle kampagner som leder de rette kunder ind på din side. Klik dig videre for at se præcis hvad det er du får i en Adwords-pakke hos Your Business.

Er facebook, linkedin, instagram etc. annoncering ikke lige din spidskompetence, så kig videre her. Vi kan tilbyde at tage os af din Facebook side og sørge for at der kommer relevante annonceringer og opslag op på din side. Ønsker du at få lavet videoer, billeder o.l., så kan vi også klare det. Du kan altså trygt overlade din SoMe markedsføring til os og så vil vi lede kunderne til din virksomhed.

Email markedsføring er et effektivt værktøj, hvis du formår at bruge det rigtigt. Det handler om, at kunne segmentere i de lister man har og formå at gøre det indhold, der kommer ud på mail relevant for den pågældende målgruppe. Synes du det virker forvirrende så kan du stole på at vi nok skal klare den opgave for dig så du kan bruge din tid på din virksomheds kernekompetencer.

Your Business ApS tilbyder dig professionel grafisk design af diverse trykte medier. det kan være alt fra plakater, flyers, brochurer, rapporter, visitkort, skilte, bannere og meget andet. Ingen opgave er for lille. Igennem løbende sparring med dig sikrer vi at du får det produkt du ønsker.

RTB er et middel til onlineannoncering. Det er en teknologi der er udviklet til at indkøbe displayannoncer. Denne indkøbsmetode er baseret på en aktionsmetode som foregår i realtiden. Denne type af annonceringsmetode er smart fordi du kan købe bredt ind på alle danske og udenlandske medier på samme tid. Du sparer altså en masse tid ved at gøre det på denne måde.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud

Skab glæde, opmærksomhed

... og (mange) leads

Få din egen online Julekalender for kun 7495 kr. 

Vi kan hjælpe med at designe den i samråd med dig og dine ønsker.

Tak for din henvendelse - vi kontakter dig.