Du har mig hele tiden ved din side – ligeså meget du har brug for

Bliv en del af mit

 

Marketing Support Program 

 

Det sikre at du har kontrol over din markedsføring.

N

Du vil få et overblik over hvad du har brug for i din markedsføring.

N

Du bliver i stand til at lave en kritisk vurdering af hvad der er værdifuldt for din forretning.

N

Du lærer at skelne mellem hvad der er nice to have og need to have.

N

Du bliver istand til at sikre en stabil omkostning-effektivitet i din forretning.

N

Du får mere overskud på din virksomheds bundlinje.

N

Din hverdag bliver nemmere og mere overskuelig

“Jeg havde den store fornøjelse at deltage på workshop hos Your Business Academy, hvor jeg lærte rigtig meget om hjemmesider.”

Læs mere her >>

“Jeg kan varmt anbefale Rene og yourbusiness.”

Læs mere her >>

“… det var supert – høj faglighed, god undervisning og alligevel helt i øjenhøjde med deltagerene.”

Læs mere her >>

Hvem er Rene Hansen?

Rene Hansen har arbejdet med markedsføring i mere end 20 år og elsker at formidle mulighederne og se andres succes. Rene er en sand håndværker inden for markedsføring og har altid en praktisk tilgang til udfordringerne, dog med en solid teoretisk baggrund. 

Rene har arbejdet for virksomheder som  Novo Nordisk, Novozymes, Vetrotech Saint-Gabain, Mercedes-Benz, Bayer, Resursbank, XL-byg, Lyngby Boldklub, NCC, Intermail, Varmepumpemesteren, Acredo og mange flere. 

Han er en eftertragtet foredragsholder, underviser og inspirator omkring Online markedsføring og elsker at formidle sin viden og hjælpe andre til succes.  

Rene har gennem sit virke beskæftiget sig med en utrolig bred vifte af brancher både B2C og B2B (ligefra betonarmering til frisør og beauty-branchen). 

Med en stor viden og et stærkt iværksætter-gen har Rene formået at skabe over 6 virksomheder siden 2010 og er investor/partner i flere af dem i dag.

 

Du får 1 times personlig sparring om måneden

Kunne bruges til opfølgning på din markedsføringsplan

Du får fri sparring via mail

De tanker, udfordringer, tiltag, strategiske overvejelser du vil møde i dagligdagen.

Du får garanteret svar samme dag

Du får månedens inspirationstema

Ny viden og trends indenfor online markedsføring direkte i din maiboks

Der er ingen bindinger

Jeg ønsker kun glade kunder

Du får først adgang til live events og online workshops

Som abonnent på Marketing Support Programmet, får du mulighed for at få første plads i vores events og webinars.

Kun 333 kr. alt inkl.

pr. måned ex moms.

Kunderne siger …

“Jeg havde den store fornøjelse at deltage på workshop hos Your Business Academy, hvor jeg lærte rigtig meget om hjemmesider. Dels lærte jeg, hvordan hjemmesider er opbygget, men herudover lærte jeg ikke mindst, hvordan man selv kan opsætte en flot og gangbar en af slagsen.

Det skal dog siges, at jeg under forløbet fik meget stor respekt for, hvad arbejdet med at udforme en hjemmeside indebærer, og pointen med at deltage i kurset var lige så meget, at man får indsigt i at kunne gennemskue, hvad mulighederne er, hvad en hjemmeside skal indeholde, og ikke mindst hvad en gængs hjemmeside skal koste.

Jeg kan varmt anbefale kurset til alle, der går i tanker om ny hjemmeside – det være sig iværksættere eller virksomheder, der påtænker en ny hjemmeside. Det er bedre at blive klædt godt på til at tage den rigtige beslutning end at blive klædt af til skindet.

Belinda Ahrenkilde

Indehaver, Din inkassochef

Jeg kan varmt anbefale Rene og yourbusiness. Jeg er ikke nem at arbejde sammen med og Rene er det 3 agenttur på kun 9 mdr jeg har arbejdet sammen med. Efter 2 nederlag med løfter og ingen resultater mødte jeg Rene. Han er en god sparringspartner som ikke er bange for at sige fra, når jeg har for mange idéer. Han samler trådene på mine idéer så vi kommer frem til et ønsket resultat. Det tog ikke Rene ret lang tid til at finde ud af hvad mit produkt kunne og hvem mine kunder var.
Efter 8 mdr samarbejde er jeg stadig hos Rene og jeg føler at Rene kender mig og endnu bedre ved hvordan han skal takle mig. ? Det giver en tryghed. En spade er en spade og det kan jeg godt lide at arbejde med.

Mona Andersen

Butikschef , Acredo Lounge

Tusinde tak for i går, det var supert – høj faglighed, god undervisning og alligevel helt i øjenhøjde med deltagerene. Så det er bare som det skal være. 

Allan Lyhne

Erhvervsrådgiver , Roskilde Erhvervsforum

Flere kundeudtalelser

Hjemmesiden er vores vigtigste platform, og der hvor fans, partnere og alle vores andre interessenter henter seneste nyt om Lyngby Boldklub. Vi er super tilfredse med vores website, som Rene og Your Business-teamet har gennemarbejdet og opbygget for os.

Your Business har hjulpet os igennem hele projektet på en troværdig og meget professionel måde, og vi oplever altid en fantastisk service og opbakning – også når klubben har oplevet modgang. Det er vi meget taknemmelige for.

Your Business får alle vores bedste anbefalinger, fordi de leverer hvad de lover – og lidt til.

Kristian Maimann

Kommunikationschef, Lyngby Boldklub

Jeg har benyttet mig af Your Business til online markedsføring i længere tid. Jeg oplever altid at blive prioriteret og der er altid plads til mine skæve indslag.

Jeg får en konstruktiv feedback på de ting, jeg kommer med og når planen er lagt, så bliver der eksekveret med det samme.

Hos Your Business føler jeg mig altid som kunde nr. 1 i rækken. Og så er de dygtige til deres håndværk.

Kim Busch

Ejer, Sternberg VVS- & Gasteknik

Your Business har lavet vores nye hjemmeside. Den er flot, levende og viser, hvem vi er og hvad vi står for. Det har været en god process, med hurtig respons og en meget lydhør konsulent (Rene). Alle vores input er blevet bearbejdet og er kommet med, som vi ønskede det. Rene har været meget hurtig, så det har kun taget ca. 14 dage. (Kunne godt have været hurtigere, hvis vi selv havde haft tid). Rene er en meget behagelig og imødekommende konsulent. Vi siger tak og glæder os til respons fra vores kunder.

Marianne Wamberg

Certificeret Vegatester, Klassisk Kinesisk Zoneterapeut, Naturterapeuterne

Your Business har været en stor hjælp for at BestPromotion er kommet i gang med markedsføring på de sociale medier. Her gælder det både rådgivning og eksekvering af kampagner/opslag, der gør at det bliver gjort på den rigtig måde så man ikke brænder unødig penge af på forkert opsatte kampagner. Så nu kan jeg bruge tiden på det som jeg er god til, at rådgive og servicere mine kunder.

Resultaterne ved den online markedsføring, er en fordobling af besøgende på vores hjemmeside og en masse henvendelser fra nye kunder 😉

Jeg kan varmt anbefale Your Business hvis i ønsker professionel sparring og rådgivning samt eksekvering af jeres online markedsføring.

Karsten Lieberkind Jørgensen

Indehaver, BestPromotion

Efter jeg har indgået samarbejde med Your Business, er der virkelig sket noget positivt med min eksterne kommunikation.

Alt er professionelt ned til mindste detalje og Rene ved hvad jeg mener og ønsker med det samme og på et øjeblik er det fikset. Samtidig kommer han selv med bud på hvad han synes der mangler og skal rettes til.

At arbejde med Your Business giver mig ro i sjælen omkring min kommunikation og det frigiver min tid, så jeg kan fokusere på hvad jeg er bedst til … og jeg slipper for at have hjemmesider og andet kommunikation liggende i mit baghoved som en dårlig samvittighed.

Jeg er helt tryg ved at lægge mit image udadtil i Renes hænder. Rene har virkelig et talent man skal stole på!

Iris Engelund

Foredragsholder og Talentcoach, Iris Engelund

Jeg anbefaler varmt Your Business, de er lyttende, vidende og klar i spyttet. 

Zitta de Fries

International Speaker, Performance Coach, Enneagram Coach/Trainer, Choreograph, Director, Zitta de Fries, Founder of DREAMcatcher

Rene hjalp mig med at finde det rette udtryk på min virksomhed da der skulle laves hjemmeside. Han ramte spot-on da jeg fik første udkast! I opstartsfasen har han været meget behjælpelig med at få styr på detaljer, selv når jeg bliver lidt besværlig. God service og dejlige fleksible arbejdstider der passer til mit eget liv som selvstændig.

Maiken Trankjær

Frisør, brudestyling og Makeup artist , Trankjær frisør

Your Business ApS har fra starten af virksomhedens eksistens, været en afgørende faktor for Varmepumpemesterens vækst.

Your Business har bidraget med stor erfaring og engagement, fra konceptudvikling, til ledelsesniveau, til sparring og eksekvering af alle former for markedsføring.

Vi kan varmt anbefale Your Business som sparringspartner og marketing bureau.

Jesper Ingemann

Ejer, Varmepumpemesteren