Vores vision

Det er vores vision at skabe ro i maven hos dig som kunde og give dig mere tid og overskud til at bruge på din kerneforretning. 

Vi skaber et gennemsigtigt og forståeligt overblik over din markedsføring, og hjælper dig gennem junglen inden for markedsførings- og kommunikationsmuligheder. 

Med os som din markedsførings-rådgiver er du i stand til at træffe den bedste beslutning for din virksomhed.

Your Business ApS historie

Hos Your Business er det ligegyldigt om du er en lille eller stor virksomhed, du vil altid modtage den samme service. Vores tilgang til vores kunder er der, hvor vi mener, at vi adskiller os fra andre markedsførings-bureauer.

Ved en lyttende tilgang og løbende dialog, designer vi løsninger som er skræddersyet til vores kunder. Vi bestræber os på at lave løsninger sammen med kunden.

Vores kompetencer

Vi bestræber os på i vores team at have så mange faglige og personlige kompetencer blandt os, så vi kan hjælpe vores kunder inden for alle de områder af kommunikation og markedsføring, som de ønsker.

Vores kompetencer overlapper, så vi kan supplere og sparre med hinanden. Dette giver tryghed, da vores kunder altid kan være sikker på at deres opgaver ikke kun ligger på én person.

Udover det faste team af specialister, har vi også en række andre samarbejdspartnere, som vi trækker på, hvis der skulle komme en helt særlig opgave, som vi ikke selv kan løse.

Hold dig ikke tilbage med at skabe kontakt, så ser vi på dine muligheder.

Kontakt 

Hos Your Business ApS sidder vi  klar til en snak med dig.  Ønsker du at booke et møde kan du ringe til os eller skrive til os i kontaktformularen nederst på siden, hvor vi vil vende tilbage til dig hurtigst muligt.

Mobil: 23428881

Email: rene@yourbusiness.dk