Our Business

Vision

Det er vores vision at skabe ro i maven hos dig som kunde og give dig mere tid og overskud til at bruge på din kerneforretning. 

Vi skaber et gennemsigtigt og forståeligt overblik over din markedsføring, og hjælper dig gennem junglen indenfor markedsførings- og kommunikationsmuligheder. 

Med os som din markedsføringsrådgiver er du i stand til at træffe den bedste beslutning for din virksomhed.

Your Business historie

Your Business ApS startede i november 2016 og er hurtigt vokset fra at være en enkeltmandsvirksomhed til at huse 5 ansatte i 2018. Hos Your Business ApS er det ligegyldigt om du er en lille eller stor virksomhed, du vil altid modtage den samme service. Vores tilgang til kunderne er der, hvor vi mener, at vi adskiller os fra andre markedsføringsbureauer. Ved en lyttende tilgang og løbende dialog, designer vi løsninger som er skræddersyet vores kunder. Vi bestræber os på at lave løsninger sammen med kunden. Hver fredag sender vi en opgørelse med, hvad vi har arbejdet med i løbet af ugen.

Personlige Kompetencer

Vi bestræber os på i vores team at have så mange faglige og personlige kompetencer blandt os, så vi kan hjælpe vores kunder indenfor alle de områder af kommunikation og markedsføring, som de ønsker. Vores kompetencer overlapper, så vi kan supplere og sparre med hinanden. Dette giver tryghed, da vores kunder altid kan være sikker på at deres opgaver ikke kun ligger på én person.

Teamet

René Hansen

Direktør

Tenna Hedegaard

Marketing- og Projektkoordinator

Simone Aakerstrøm Hansen

Personaleansvarlig

Kirstine Bruun-Schmidt

Webdesigner

Mikael Kjærsgaard Møller

SEO ekspert

Kontakt os for et uforpligtende tilbud