Lær at lave din egen markedsføring

Velkommen til mit online strategi forløb. I dette forløb, lærer du, hvordan du markedsfører dig
og din forretning online.

Det første vi skal finde ud af er, om der er et match mellem dig og mig og
om dette online forløb er noget for dig.

Det er et forløb for dig, som enten har fysiske produkter, en butik, en webshop –
eller sælger dine ydelser og kompetencer som konsulent eller ekspert.

I samtalen gennemgår jeg forløbets moduler med dig og vigtigst af alt,
så skal vi tale om dig og dine drømme.

Ud fra samtalen finder vi ud af, om vi to skal arbejde sammen omkring din forretning.

UDTALELSE FRA KUNDE

… Der er mange der tilbyder hjælp til online markedsføring og al respekt for det ! Alle er helt sikkert kanon på hver deres måde – men med Rene Hansen får man bare hele paletten.
Starter fra “Hvem er I” ? “ Hvor er I” ? “Hvor vil I hen?” 
Så kradser han lidt i lakken – og pludselig giver tingene mening… 
Det er det bedste vi har kunne gøre for os selv …

⭐️ ⭐️ ⭐️ ⭐️ ⭐️

online marketing brainstorming

Hvem er jeg?

Mit navn er Rene Hansen. Jeg har arbejdet med markedsføring i mere end 20 år og elsker at formidle mulighederne og se andres succes.

Jeg har lært håndværket inden for markedsføring og har altid en praktisk tilgang til udfordringerne, og samtidig en teoretisk baggrund.

Jeg lever af at lave markedsføring for virksomheder i stort set alle brancher. Jeg samarbejder med nogle af de dygtigste specialister i landet.

Jeg elsker at undervise og være inspirator omkring online markedsføring og elsker at formidle min viden og hjælpe dig til succes.

Med en stor viden og et stærkt iværksætter-gen har jeg formået at skabe over 6 virksomheder siden 2010 og er investor/partner i flere af dem i dag.

Lyder jeg som en du ønsker på dit hold og ved din side? Så book en uforpligtende og gratis afklarende 1:1 session på en time og lad os se om vi er et match.

Min mission med dette forløb

Det er at skabe ro i maven hos dig, lærer dig hvordan du markedsfører din forretning og hvor henne lige netop du skal gøre det. 

Jeg vil give dig mere tid og overskud til at bruge på din kerneforretning. Efter forløbet har du fået sat en masse automatiske processer op, som gær at du kan bruge tid på din passion. 

Du vil vide hvad du skal gøre, hvornår, hvorhenne og hvordan. 

Sammen skaber vi et klart overblik over din markedsføring, og hjælper dig gennem junglen inden for markedsførings- og kommunikationsmuligheder.

Med mig, som din markedsførings-partner, er du i stand til at træffe den bedste beslutning for din virksomhed.

Ved en lyttende tilgang og løbende dialog, designer vi sammen løsningen som, er skræddersyet til dine kunder. 

 

Få din omsætning til at stige med email marketing

Gratis strategi-samtale

Jeg har hjulpet mere end + 100 virksomheder med at få succes med deres markedsføring.

Ildsjæle som brænder for deres produkt, men har brug for hjælp til at eksekvere og skabe deres brand og opmærksomhed i deres marked.

Det gør jeg fordi, jeg brænder for at hjælpe andre til succes. Jeg selv har prøvet hvad det vil sige at starte fra bunden, at fejle, fortvivle og pludselig få hjælp til at få succes med mine virksomheders markedsføring. 

Derfor ved jeg også at jeg kan hjælpe dig, ligegyldig hvilken branche du er i. Jeg ved at mange andre kæmper med netop online markedsføring – og jeg ved at jeg kan hjælpe dig.

Hvis du gerne vil finde ud af, hvordan du skaber succes og din egen vækst via online markedsføring, så book en gratis strategi-samtale med mig herunder: