Real Time Bidding

RTB er en lidt kompliceret sag at forklare, men vi prøver alligevel. RTB er en måde, hvorpå man handler ”ad-impressions”, hvilket betyder at for hver gang en side bliver loadet så er der en auktion. Auktionen tager den tid det tager siden at loade og dem der byder højest for at blive vist på den pågældende side vinder auktionen. Det kan derfor også være en ret omkostningsfuld affære at få sin annonce vist.

Til gengæld er det mere målrettet og adfærdsorienteret og derved bliver din annonce kun vist til personer som allerede er interesseret i det produkt, du ønsker at sælge. Vi anbefaler vores kunder at overveje om RTB er vejen frem for dem eller om det er mere relevant for dem at bruge andre annonceringsværktøjer til deres virksomhed. Det kunne f.eks. være SoMe eller AdWords

Da det er meget forskelligt fra virksomhed til virksomhed, hvad der er relevant i forhold til omfanget af RTB, kan vi ikke lave en fast pris. Derfor beder vi dig om at kontakte os for at få en uforpligtende snak om jeres behov. Du kan kontakte os på telefon 2342 8881, ved at trykke på knappen til højre, eller ved at udfylde kontaktformularen i bunden.

Vi ser frem til at høre fra dig.

ring til yourbusiness

Udfyld formularen og få et uforpligtende tilbud på markedsføring af din virksomhed