Søgemaskineoptimering

Kan du ikke forstå, hvorfor google ikke kan finde din side, eller måske vil du gerne højere op i deres søgeresultater. Om det er det ene elller det andet, så handler begge dele om søgemaskineoptimering også kaldet SEO.  SEO er en af de vigtigste tiltag, du kan lave på din hjemmeside. Ved at optimere din hjemmeside kan du nedsætte dit forbrug af adwords-kampagner og i sidste ende spare penge.

Rent praktisk, så starter vi med at gå ind og lave en SEO analyse på din nuværende hjemmeside. Her laver vi også en søgeordsanalyse. Så spørger du nok:

Hvad er en søgeordsanalyse?

Det er en analyse af de mest brugte søgeord inden for din branche.

Hvad skal man dog bruge den til?

Den skal du bruge til at udarbejde tekster, så de ord der er i analysen også kan findes flere steder naturligt på din hjemmeside.

Er det, dét?

Nej, der er meget mere, man skal lave foruden tekster, heriblandt sikre at de rette overskriftstyper er på de rette afsnit osv. Det er i det hele taget, alt det man ikke direkte kan se, men som det er vigtigt, at der er styr på.

Hvad kan Your Business hjælpe med?

Vi kan hjælpe med at lave opstartsanalyse og efterfølgende lave de tiltag, der er nødvendige for, at din side bliver indekseret bedre i google. Vi vil i tæt dialog med dig prioritere, hvad de enkelte måneder skal bruges til og udarbejde en kortsigtet og langsigtet plan for indsatsen.

Søgemaskineoptimeringspakker

SEO opstartspakke

 • Gennemgang og analyse af din hjemmesides nuværende SEO niveau.
 • Opsætning og opdatering af alle relevante Google værktøjer.
 • Installering af SEO værktøj på din hjemmeside.
 • Udarbejdelse af søgeordsanalyse.

SEO er en længere proces og med det in mente anbefaler vi, at du minimum lader abonnementet løbe over 6 måneder, før du for alvor kan se effekten. Vi anbefaler, at du har fået SEO opstartspakken, inden du kan forsætte på den månedlige ordning. Såfremt du allerede har fået lavet sådan en analyse, skal vi bede om den, inden vi kan starte dit månedlige abonnement. 

 

SEO månedlig håndtering

 • Månedlig anbefaling af SEO aktiviteter og tilpasninger.
 • Sparring på SEO på materiale, du selv måtte ønske at udarbejde.
 • Løbende tilpasning af eksisterende tekster, så de passer til søgeordsanalysen.
 • Udarbejdelse af nye SEO tekster ud fra søgeordsanalysen.
 • SEO tekst og beskrivelse på billeder på hjemmesiden.
 • Udførelse af teknisk SEO (Sitemap, robots.txt, Schema.org)
 • Opfølgningsmøder og gennemgang af SEO fremgang.
 • Løbende crawl af siden

SEO er en længere proces og med det in mente anbefaler vi, at du minimum lader abonnementet løbe over 6 måneder, før du for alvor kan se effekten. Vi anbefaler, at du har fået SEO opstartspakken, inden du kan forsætte på den månedlige ordning. Såfremt du allerede har fået lavet sådan en analyse, skal vi bede om den, inden vi kan starte dit månedlige abonnement.

SEO er en længere proces og med det in mente anbefaler vi, at du minimum lader abonnementet løbe over 6 måneder, før du for alvor kan se effekten. Vi anbefaler, at du har fået SEO opstartspakken, inden du kan forsætte på den månedlige ordning. Såfremt du allerede har fået lavet sådan en analyse, skal vi bede om den, inden vi kan starte dit månedlige abonnement.

Du kan til hver en tid opsige din aftale med indeværende måned plus en måned.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud

Skab glæde, opmærksomhed

... og (mange) leads

Få din egen online Julekalender for kun 7495 kr. 

Vi kan hjælpe med at designe den i samråd med dig og dine ønsker.

Tak for din henvendelse - vi kontakter dig.