Sociale Medier (Facebook, Instagram, LinkedIn)

Når det kommer til annoncering på sociale medier, er vi nogle af de skarpeste til jobbet. Vi analyserer dine aktiviteter og optimere disse.

Har du ikke allerede aktiviteter på sociale medier, så starter vi det gerne op for dig. Vi kender til de forskellige platforme og kan rådgive dig i, hvor det giver mening at du er tilstede med din forretning.

Vi laver løbende analyser af de annoncer vi har lavet og forsøger hele tiden at optimere dem, så de bliver mere målrettet dine kunder.

Vi holder os løbende ajour med, hvad der er trenden på de sociale medier så dine annonceringer er med på beatet.

Det er ikke sikkert, at alle sociale medie-kanaler er relevante for din virksomhed og du skal være aktiv på alle medier.

Hvis dit kundesegment primært er B2C giver det nødvendigvis ikke mening at annoncere på Linkedin, og hvis dit kundesegment er B2B er det måske stadig en god idé at tænke Facebook og Instagram.

Disse beslutninger hjælper vi dig med, og eksekverer også selve annonceringsopsætningen for dig. Det giver ro i maven.

Har du mange fysiske produkter kunne Instagram og Pinterest være en oplagt mulighed. Alle disse muligheder vil vi selvfølgelig rådgive dig i og tilpasse til din virksomhed.

Du er altid velkommen til at kontakte os for en uforpligtende snak, hvis du har spørgsmål og godt kunne tænke dig at høre mere om hvordan vi kan hjælpe dig og din virksomhed på de sociale medier.