Kompetencer

Marketing- og salgsstrategi

Inden du tænker Sociale medier, medie-strategi, webudvikling m.m. så tilbyder vi dig en skarp marketing-og salgs-strategi. I strategi-forløbet kommer vi bl.a. frem til hvad du i virkeligheden ønsker med din forretning og hvem der er din optimale målgruppe. Det betyder en skarpere profil, når vi skal til at arbejde med din markedsføring og kommunikation.

Samlet Kommunikationsstrategi

Rene Hansen er specialist i at se mulighederne i kundernes kommunikation og markedsføring. Det sikrer at kommunikationen kombineres optimalt på alle medier og platforme.

Tenna Hedegaard er koordinatoren og projektlederen, som sikrer at alle skibe, som sættes i søen, kommer sikkert i havn og alle deadlines overholdes.

Teamet bag Your Business ApS sikrer både kvalitet i top og effektiv eksekvering.

 

Social Media strategi

Rene Hansen er vores strategi-specialist på de sociale medier. Han tager udgangspunkt i hvilken strategi kunderne skal have for at opnå kontakt med de optimale målgrupper. Your Business benytter flere forskellige samarbejdspartnere i forhold til Facebook annoncering. De er nogle af de absolut skarpeste i annoncering på Facebook og til at læse de data der kommer ud af en Facebook annoncering, så resultatet bliver helt i top.

Webudvikling

Rene Hansen er vores primære webudvikler, når vi taler simple projekterer udviklet i WordPress. De store projekter, hvor hele websitet kræver skarp kodning bruger vi flere underleverandører, som har hver deres kompetencer inden for kodet webudvikling.

Rene Hansen er typisk projektleder på alle web-projekter og sikrer at alle projekter kommer i mål til fuldt tilfredshed.

SEO (søgemaskineoptimering)

Your Business arbejder vi altid udfra en SEO-tankegang. Alt hvad vi laver for kunderne er søgemaskineoptimeret. Når vi skal helt ned på absolut ekspertniveau, samarbejder vi med nogle virkelig dygtige specialister indenfor SEO. Vi har forskellige SEO-eksperter til forskellige SEO opgaver. Det sikrer at du får den absolut bedste søgemaskineoptimering for din virksomhed.

Facebookannoncering

Vi er nogle af de absolut skarpeste i annoncering på Facebook. Vi tager udgangspunkt i data, der kommer ud af en Facebook annoncering, så dine resultater bliver helt i top.

E-mailmarkedsføring

Vi kan hjælpe dig med din e-mailmarkedsføring, så dit budskab bliver skarpt – sjovt at læse for dine kunder og i sidste ende vil skabe bedre resultater og større omsætning til dig.

Vi arbejder med Mailchimp automation og Anttext. Alt fra list-strategi til opsætning, hjælper vi med og fungere som dine skribenter.

Tekstforfatteri

Med prisvindende journalister og yderst kompetente korrektur-specialister, kan du få tekster, som er skræddersyet til de platformer, som du vil benytte i din kommunikation.

Presse og PR

Kristian Jessen håndterer primært vores opgaver indenfor Presse og PR. Hos Your Business sikrer vi samtidig at dit pressemateriale kommer ud til de rigtige medier og at vi tænker Social Media ind over også, så vi rammer flest mulige relevant kanaler.

Virksomhedstrategi

Du kan få et team af de skarpeste strateger til at udvikle din virksomhed. Vores typiske kunder er mellemstore virksomheder i Danmark.

Videoproduktion

Claus Krauze Larsen er vores samarbejdspartner når vi taler produktion af video. Med referencer som Storch, Lundbeck, Coloplast, Call Me og Telia, er vi leveringsdygtige i alle former for video og Virtual Reality, samt det sidste nye Augmented reality (AR).

For mindre videoproduktioner kan vi også være behjælpelige.

Mediestrategi

Your Business ApS er specialister i mediestrategi. Vi benytter os af de absolut bedste indenfor kommunikation og Journalistik, bl.a. Kristian Jessen, som er både prisvindende journalist og tidligere Kommunikationschef hos blandt andet Fairtrade Mærket og Zebra A/S (Tiger-butikkerne).

Vi kender både mediernes og journalisternes arbejdsmetoder indgående – og ikke mindst hvordan man kommer igennem en krise, når forbrugere og pressen først lugter blod.

Linkedin

Vi er specialister i effektiv markedsføring og social selling på det professionelle sociale medie LinkedIn.

Vi binder din øvrige markedsføring sammen med din personlige og virksomhedsprofil på Linkedin og sikre at budskabet spredes optimalt.

Twitter

Vi binder din øvrige markedsføring sammen med din twitter-profil og sikre at budskabet spredes optimalt.

Medietræning

Vi hjælper med at træne dig i at svarer på de kritiske spørgsmål, inden du møder journalisterne. Vores mediespecialist klæder topledere på til interviews og kontakt med pressen.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud