Marketing- og salgsstrategi

Inden du tænker sociale medier, mediestrategi, webudvikling m.m. så tilbyder vi dig en skarp marketing- og salgsstrategi.

I strategiforløbet kommer vi bl.a. frem til hvad du i virkeligheden ønsker med din forretning og hvem der er din optimale målgruppe.

Det betyder en skarpere profil, når vi skal til at arbejde med din markedsføring og kommunikation.

Samlet kommunikationsstrategi

Rene Hansen, er specialist i at se mulighederne i kundernes kommunikation og markedsføring. På den måde kan vi sikre at kommunikationen kombineres optimalt på alle medier og platforme. Vi sikrer at alle skibe, som sættes i søen, kommer sikkert i havn og alle deadline overholdes. 

Teamet bag Your Business sikrer både kvalitet i top og effektiv eksekvering. 

Social Media strategi

Rene Hansen er vores strategispecialist på de sociale medier. Rene Tager udgangspunkt i hvilken strategi kunderne skal have for at opnå kontakt med de optimale målgrupper. 

Hos Your Business hjælper vi med markedsføring på sociale medier – både på Facebook, Instagram, LinkedIn og Youtube.

Webudvikling

Vi udvikler simple projekter udviklet i WordPress.  Webshops i Woocommerce, prestashop eller shopify.

De store projekter, hvor hele websitet kræver skarp kodning klarer vi også.

Rene Hansen er typisk projektleder på alle web-projekter og sikrer at alle projekter kommer i mål til fuldt tilfredshed.

Linkedin

Vi er specialister i effektiv markedsføring og social selling på det professionelle sociale medie Linkedin.

Vi binder din øvrige markedsføring sammen med din personlige profil og din Company Page på Linkedin og sikre at budskabet spredes optimalt.

Vi annoncerer for en del virksomheder via Linkedin og har direkte kontakt til Linkedins eget support team, skulle vi ikke kunne løse dine udfordringer.

Facebook annoncering

Vi er nogle af de absolut skarpeste i annoncering på Facebook. Vi tager udgangspunkt i data, der kommer ud af en Facebook annoncering, så dine resultater bliver helt i top.

E-mail markedsføring

Vi kan hjælpe dig med din e-mail markedsføring, så dit budskab bliver skarpt, sjovt at læse for dine kunder og i sidste ende vil skabe bedre resultater og større omsætning til dig. 

Vi arbejder i programmerne Active Campaign og Mailchimp. Alt fra list-strategi til opsætning, hjælper vi med, og kan fungere som dine skribenter.

Google Ad’s (Paid trafic)

Your Business’ team er de skarpeste specialister inden for paid trafic og isærdeleshed Google. Det styrker vores indsats omkring leadgenerering og forøgelse af trafik til din hjemmeside.

Google Ad’s er et powerfuldt værktøj, når du ønsker flere leads og kunder.

Virksomhedstrategi

Du kan få et team af de skarpeste strateger til at udvikle din virksomhed. Vores typiske kunder er mellemstore virksomheder i Danmark.

Videoproduktion

Vi samarbejder med nogle vanvittig dygtige videoproducenter, som kan opfylde de ønsker vores kunder måtte have til video. 

Hos Your Business kan vi også tekste allerede eksisterende video materiale, både med undertekster eller tydelige budskaber. 

SEO (søgemaskineoptimering)

Your Business arbejder vi altid udfra en SEO-tankegang. Alt hvad vi laver for kunderne er søgemaskineoptimeret. Vi er på absolut ekspertniveau, og vores SEO specialister underviser bl.a. inden for SEO.

Det sikrer at du får den absolut bedste søgemaskineoptimering for din virksomhed.

Tekstforfatteri

Som kunde hos Your Business kan du enten selv vælge at levere tekstmateriale til dine kanaler. Der er også mulighed for, at vi tekstforfatter tekster, skræddersyet til de platforme, du vil benytte i din kommunikation. 

Det gælder både til sociale medier, på din hjemmeside og i dine nyhedsbreve mm. 

Vi står klar til at hjælpe

Hold dig ikke tilbage med at tage kontakt. Vi vil meget gerne hjælpe dig med at skabe ro, overblik og resultater med din markedsføring.