Kompetencer hos Your Business

Marketing- og salgsstrategi

Inden du tænker sociale medier, mediestrategi, webudvikling m.m. så tilbyder vi dig en skarp marketing- og salgsstrategi.

I strategiforløbet kommer vi bl.a. frem til hvad du i virkeligheden ønsker med din forretning og hvem der er din optimale målgruppe.

Det betyder en skarpere profil, når vi skal til at arbejde med din markedsføring og kommunikation.

Samlet kommunikationsstrategi

Rene Hansen er specialist i at se mulighederne i kundernes kommunikation og markedsføring. Det sikrer at kommunikationen kombineres optimalt på alle medier og platforme.

Sara Andersen er koordinatoren og projektlederen, som sikrer at alle skibe, som sættes i søen, kommer sikkert i havn og alle deadlines overholdes.

Teamet bag Your Business ApS sikrer både kvalitet i top og effektiv eksekvering.

Social medie strategi

Rene Hansen er vores strategispecialist på de sociale medier. Han tager udgangspunkt i hvilken strategi kunderne skal have for at opnå kontakt med de optimale målgrupper.

Your Business benytter flere forskellige samarbejdspartnere i forhold til Facebook annoncering. De er nogle af de absolut skarpeste i annoncering på Facebook og til at læse de data der kommer ud af en Facebook annoncering, så resultatet bliver helt i top.

Webudvikling

Rene Hansen er vores primære webudvikler, når vi taler simple projekter udviklet i WordPress. De store projekter, hvor hele websitet kræver skarp kodning bruger vi flere underleverandører, som har hver deres kompetencer inden for kodet webudvikling.

Rene Hansen er typisk projektleder på alle web-projekter og sikrer at alle projekter kommer i mål til fuldt tilfredshed.

SEO (søgemaskineoptimering)

Your Business arbejder vi altid udfra en SEO-tankegang. Alt hvad vi laver for kunderne er søgemaskineoptimeret. Vi er på absolut ekspertniveau, og vores SEO specialist Mikael Møller underviser bl.a. inden for SEO. Det sikrer at du får den absolut bedste søgemaskineoptimering for din virksomhed.

Facebook annoncering

Vi er nogle af de absolut skarpeste i annoncering på Facebook. Vi tager udgangspunkt i data, der kommer ud af en Facebook annoncering, så dine resultater bliver helt i top.

E-mail markedsføring

Vi kan hjælpe dig med din E-mail markedsføring, så dit budskab bliver skarpt – sjovt at læse for dine kunder og i sidste ende vil skabe bedre resultater og større omsætning til dig.

Vi arbejder med Mailchimp automation og Anttext. Alt fra list-strategi til opsætning, hjælper vi med og fungerer som dine skribenter.

Gamification og leadgenerering

Your Business samarbejder med specialister inden for spiludvikling. Det styrker vores indsats omkring leadgenerering og Gamification.

Gamification er et powerfuldt værktøj, når du ønsker flere leads og kunder.

Læs meget mere om Gamification her

Presse og PR

Kristian Jessen håndterer primært vores opgaver inden for presse og PR.

Hos Your Business sikrer vi samtidig at dit pressemateriale kommer ud til de rigtige medier og at vi tænker Social Media ind over også, så vi rammer flest mulige relevant kanaler.

Virksomhedstrategi

Du kan få et team af de skarpeste strateger til at udvikle din virksomhed. Vores typiske kunder er mellemstore virksomheder i Danmark.

Videoproduktion

Marlene Utzon er vores vanvittig dygtige videoproducent på videoer til små og mellemstore virksomheder. Marlene kommer med en fortid i Broadcast TV bl.a. Discovery.

Claus Krauze Larsen er vores samarbejdspartner når vi taler større produktioner af video.

Med referencer som Storch, Lundbeck, Coloplast, Call Me og Telia, er vi leveringsdygtige i alle former for video og Virtual Reality, samt det sidste nye Augmented reality (AR).

Mediestrategi

Your Business er specialister i mediestrategi. Vi benytter os af de absolut bedste inden for kommunikation og Journalistik, bl.a. Kristian Jessen, som er både prisvindende journalist og tidligere Kommunikationschef hos blandt andet Fairtrade Mærket og Zebra A/S (Tiger-butikkerne).

Vi kender både mediernes og journalisternes arbejdsmetoder indgående – og ikke mindst hvordan man kommer igennem en krise, når forbrugere og pressen først lugter blod.

Linkedin

Vi er specialister i effektiv markedsføring og social selling på det professionelle sociale medie Linkedin.

Vi binder din øvrige markedsføring sammen med din personlige profil og din Company Page på Linkedin og sikre at budskabet spredes optimalt.

Vi annoncerer for en del virksomheder via Linkedin og har direkte kontakt til Linkedins eget support team, skulle vi ikke kunne løse dine udfordringer.

Tekstforfatteri

Med prisvindende journalister og yderst kompetente korrekturspecialister, kan du få tekster, som er skræddersyet til de platformer, som du vil benytte i din kommunikation.

Medietræning

Vi hjælper med at træne dig i at svarer på de kritiske spørgsmål, inden du møder journalisterne. Vores mediespecialist klæder topledere på til interviews og kontakt med pressen.

Dit marketingteam står klar til at hjælpe

Hold dig ikke tilbage med at tage kontakt. Vi vil meget gerne hjælpe dig med at skabe ro, overblik og resultater med din markedsføring.

Kontakt os på tlf.: 23 42 88 81 eller skriv en mail til kontakt@yourbusiness.dk. Du kan også udfylde nedenstående kontaktformular. Vi svarer tilbage på din henvendelse ASAP

Udfyld formularen og få et uforpligtende tilbud på markedsføring af din virksomhed