Leder du efter hjælp til din markedsføring?

 Så er du kommet til det rette sted

✔ Du får styr på din online marketing

✔ Du får et team af specialister, som sikrer at dine
budskaber står knivskarpe

✔ Du får livlinen, du kan ringe til med ideer (kriser)
eller bare spørgsmål.

 

Kompetencer

Jeg plejer at sige, at mit team kan hjælpe med alt inden for online marketing og de fleste offline ting også.

Med mere end 20 års erfaring i branchen, så har vi enten specialisterne in house eller også har vi kontakt til nogle det kan hjælpe.

Du får et kæmpe netværk af marketing specialister, når du bruger Your Business som din online marketing partner.

Værdi

Din primær værdi er den sparring og rådgivning vi giver dig

Men vi har 4 fokus-områder, hvor vi (formentlig) er nogle af Danmarks dygtigste

Google

Facebook, Instagram & Linkedin

Email-marketing

WordPress & Webshops

Referencer

Lad vores kunder overbevise dig om at vi er et opkald værd.

Jeg kan varmt anbefale Rene og yourbusiness. Jeg er ikke nem at arbejde sammen med og Rene er det 3 agenttur på kun 9 mdr jeg har arbejdet sammen med. Efter 2 nederlag med løfter og ingen resultater mødte jeg Rene. Han er en god sparringspartner som ikke er bange for at sige fra, når jeg har for mange idéer. Han samler trådene på mine idéer så vi kommer frem til et ønsket resultat. Det tog ikke Rene ret lang tid til at finde ud af hvad mit produkt kunne og hvem mine kunder var.
Efter 8 mdr samarbejde er jeg stadig hos Rene og jeg føler at Rene kender mig og endnu bedre ved hvordan han skal takle mig. 😊 Det giver en tryghed. En spade er en spade og det kan jeg godt lide at arbejde med.

Mona Andersen

Indehaver, Acredo Danmark

Jeg har benyttet mig af Your Business til online markedsføring i længere tid. Jeg oplever altid at blive prioriteret og der er altid plads til mine skæve indslag.

Jeg får en konstruktiv feedback på de ting, jeg kommer med og når planen er lagt, så bliver der eksekveret med det samme.

Hos Your Business føler jeg mig altid som kunde nr. 1 i rækken. Og så er de dygtige til deres håndværk.

Kim Busch

Ejer, Sternberg VVS- & Gasteknik

Your Business har været en stor hjælp for at BestPromotion er kommet i gang med markedsføring på de sociale medier. Her gælder det både rådgivning og eksekvering af kampagner/opslag, der gør at det bliver gjort på den rigtig måde så man ikke brænder unødig penge af på forkert opsatte kampagner. Så nu kan jeg bruge tiden på det som jeg er god til, at rådgive og servicere mine kunder.

Resultaterne ved den online markedsføring, er en fordobling af besøgende på vores hjemmeside og en masse henvendelser fra nye kunder 😉

Jeg kan varmt anbefale Your Business hvis i ønsker professionel sparring og rådgivning samt eksekvering af jeres online markedsføring.

Karsten Lieberkind Jørgensen

Indehaver, BestPromotion

Hjemmesiden er vores vigtigste platform, og der hvor fans, partnere og alle vores andre interessenter henter seneste nyt om Lyngby Boldklub. Vi er super tilfredse med vores website, som Rene og Your Business-teamet har gennemarbejdet og opbygget for os.

Your Business har hjulpet os igennem hele projektet på en troværdig og meget professionel måde, og vi oplever altid en fantastisk service og opbakning – også når klubben har oplevet modgang. Det er vi meget taknemmelige for.

Your Business får alle vores bedste anbefalinger, fordi de leverer hvad de lover – og lidt til.

Kristian Maimann

Kommunikationschef, Lyngby Boldklub

Jeg anbefaler varmt Your Business, de er lyttende, vidende og klar i spyttet. 

Zitta de Fries

International Speaker, Performance Coach, Enneagram Coach/Trainer, Choreograph, Director, Zitta de Fries, Founder of DREAMcatcher

Hvem er Rene Hansen?

Rene Hansen er manden bag Your Business. Et marketing bureau som er bygget ud fra filosofien om at samle et stærkt team af specialister, som kan løse alle marketing-opgaver for kunderne.

Rene er manden med taktstokken og din faste kontaktperson. Er der noget, der driller, så ring til Rene.

Rene har arbejdet med markedsføring i mere end 20 år og elsker at formidle mulighederne og se andres succes. Rene er en sand håndværker inden for markedsføring og har altid en praktisk tilgang til udfordringerne, dog med en solid teoretisk baggrund. 

Rene har arbejdet for virksomheder som  Novo Nordisk, Novozymes, Vetrotech Saint-Gabain, Mercedes-Benz, Bayer, Resursbank, XL-byg, Lyngby Boldklub, NCC, Intermail, Acredo og mange flere. 

Han er en eftertragtet foredragsholder, underviser og inspirator omkring online markedsføring og elsker at formidle sin viden og hjælpe andre til succes.  

Rene har gennem sit virke beskæftiget sig med en bred vifte af brancher både B2C og B2B (lige fra betonarmering til frisør og VVS-virksomheder). 

Med en stor viden og et stærkt iværksætter-gen har Rene formået at skabe over 6 virksomheder siden 2010 og er investor/partner i flere af dem i dag.

 

Ganske uforpligtende