yb-stort-txt-hvid

Personlig Rådgivning i markedsføring

Du får din personlige rådgiver inden for forretningsudvikling, konceptudvikling og markedsføring.

… Og vi producerer de markedsføringstiltag du ønsker for din virksomhed.

Du får mere overskud på din virksomheds bundlinje.

Vi hjælper dig med din markedsføringsplan, så du får mest muligt ud af dine penge. 

Det skaber vækst på bundlinjen.

Du får din egen projektleder med fokus på din markedsøfrisføring

Lad os hjælpe dig med at skabe vækst i din forretning.

Du får mere end 20 års erfaring. Det skaber vækst på bundlinjen.

“Det er vores vision at skabe ro i maven hos dig som kunde og give dig mere tid og overskud til at bruge på din kerneforretning”

“Vi skaber et gennemsigtigt og forståeligt overblik over din markedsføring, og hjælper dig gennem junglen inden for markedsføring- og kommunikationsmuligheder”

“Med os som din markedsførings-rådgiver, er du i stand til at træffe den bedste beslutning for din virksomhed” 

Hvem er Rene Hansen?

Rene Hansen har arbejdet med markedsføring i mere end 20 år og elsker at formidle mulighederne og se andres succes. Rene er en sand håndværker inden for markedsføring og har altid en praktisk tilgang til udfordringerne, dog med en solid teoretisk baggrund. 

Rene har arbejdet for virksomheder som  Novo Nordisk, Novozymes, Vetrotech Saint-Gabain, Mercedes-Benz, Bayer, Resursbank, XL-byg, Lyngby Boldklub, NCC, Intermail, Varmepumpemesteren, Acredo og mange flere. 

Han er en eftertragtet foredragsholder, underviser og inspirator omkring Online markedsføring og elsker at formidle sin viden og hjælpe andre til succes.  

Rene har gennem sit virke beskæftiget sig med en utrolig bred vifte af brancher både B2C og B2B (ligefra betonarmering til frisør og beauty-branchen). 

Med en stor viden og et stærkt iværksætter-gen har Rene formået at skabe over 6 virksomheder siden 2010 og er investor/partner i flere af dem i dag.

 

Hvad kan Your Business ApS tilbyde din virksomhed?

Your Business er et markedsførings-bureau, som kan rådgive i og eksekvere de markedsføringstiltag du ønske for din virksomhed. Vi tilbyder forskellige løsninger til dig som kunde. Nedenfor kan du se, hvad vores kompetencer råder over. Du er altid velkommen til at ringe til os, hvis du ønsker et tilbud specificeret, eller hvis du har andre opgaver til os, som du ønsker et tilbud på. Vi bevæger os agilt rundt i de fleste aspekter inden for kommunikation og kan derfor tilbyde jer kvalificeret rådgivning, flotte og funktionelle løsninger, samt tiltag der skaber vækst i din virksomhed.

Læs mere om Your Business ApS

linkedin-ikon

Linkedin

Vi kan hos Your Business tilbyde dig og din virksomhed professionel tilstedeværelse og annoncering på Linkedin.

Se mere om hvordan vi kan hjælpe dig på de Sociale Medier her

raadgivning-ikon

Rådgivning

Vi laver en grundlæggende strategi for dig som vi følger op på. Vi holder dig i hånden og evaluerer på dine tiltag så du som kunde kun har de ting iværksat som du har brug for.

Læs mere om vores Rådgivning her

facebook-ikon

Facebook

Facebook er stedet for en bred annoncering og selvfølgelig har vi specialister siddende til at varetage dine behov for annoncering.

Bliv klogere på de Sociale Medier her

ads-ikon

Google Ads

Vi skaber resultater med relevante Ads kampagner og annoncer på Google. Vi har dygtige specialister siddende til at varetage netop din opgave.

Læs mere om Google Ads her og find ud af hvordan du kan bruge dette værktøj

seo-ikon

SEO

Ønsker du at komme højere op under de organiske søgninger på Google? Vi gennemgår det indhold du har på din hjemmeside, eller manglen på samme, og sørger for at dine tekster indeholder de rette ord på en naturlig måde i forhold til den branche du er i.

Bliv klogere på  SEO her

e-mail-ikon

E-mail

Nyhedsbreve er den bedste, direkte kommunikationsvej til dine kunder. Vi hjælper dig med at sætte dem op, udsende dem, og lave tilmeldingsformularer så du kan få flere tilmeldinger til dit nyhedsbrev.

Se mere om E-mail marketing her

web-ikon

Web-udvikling

Skal din virksomhed have en ny hjemmeside? Så kan vi hjælpe dig. Vi designer hjemmesideløsninger, der passer til din virksomhed og branche.

Se mere om vores Web-services her

grafisk-design-ikon

Grafisk design

Skal du have lavet en brochure, flyer, plakat eller roll-up? Så kan vi hjælpe dig. Vores dygtige grafiker står klar til at hjælpe dig med selv de mindste opgaver.

Læs mere om Grafisk design her

rtb-ikon

RTB (Real Time Bidding)

RTB, også kaldet Real Time Bidding kan vi hjælpe dig med. Vi sætter i samarbejde med dig budgettet og så målretter og segmenterer vi ud fra din virksomheds branche og målgruppe.

Referencer – Det siger vores kunder

Hjemmesiden er vores vigtigste platform, og der hvor fans, partnere og alle vores andre interessenter henter seneste nyt om Lyngby Boldklub. Vi er super tilfredse med vores website, som Rene og Your Business-teamet har gennemarbejdet og opbygget for os.

Your Business har hjulpet os igennem hele projektet på en troværdig og meget professionel måde, og vi oplever altid en fantastisk service og opbakning – også når klubben har oplevet modgang. Det er vi meget taknemmelige for.

Your Business ApS får alle vores bedste anbefalinger, fordi de leverer hvad de lover – og lidt til.

Kristian Maimann

Kommunikationschef, Lyngby Boldklub

Jeg har benyttet mig af Your Business til online markedsføring i længere tid. Jeg oplever altid at blive prioriteret og der er altid plads til mine skæve indslag.

Jeg får en konstruktiv feedback på de ting, jeg kommer med og når planen er lagt, så bliver der eksekveret med det samme.

Hos Your Business føler jeg mig altid som kunde nr. 1 i rækken. Og så er de dygtige til deres håndværk.

Kim Busch

Ejer, Sternberg VVS- & gasteknik

Rene hjalp mig med at finde det rette udtryk til min virksomhed da jeg skulle have lavet ny hjemmeside. Han ramte spot-on da jeg fik første udkast! I opstarts-fasen har han været meget behjælpelig med at få styr på detaljer, selv når jeg bliver lidt besværlig. God service og dejlige fleksible arbejdstider, der passer til mit eget liv som selvstændig.

Maiken Trankjær

Frisør, brudestyling og Makeup artist , Trankjær frisør

Your Business har lavet vores nye hjemmeside. Den er flot, levende og viser, hvem vi er og hvad vi står for. Det har været en god process, med hurtig respons og en meget lydhør konsulent (Rene). Alle vores input er blevet bearbejdet og er kommet med, som vi ønskede det. Rene har været meget hurtig, så det har kun taget ca. 14 dage. (Kunne godt have været hurtigere, hvis vi selv havde haft tid). Rene er en meget behagelig og imødekommende konsulent. Vi siger tak og glæder os til respons fra vores kunder.

Marianne Wamberg

Certificeret Vegatester, Klassisk Kinesisk Zoneterapeut, Naturterapeuterne

Kontakt os på tlf.: 23 42 88 81 eller skriv en mail til kontakt@yourbusiness.dk. Du kan også udfylde nedenstående kontaktformular. Vi svarer tilbage på din henvendelse ASAP

    Udfyld formularen og få et uforpligtende tilbud på markedsføring af din virksomhed